Elbil ladestationer

Hos ExpoBusiness ser vi ind i fremtiden, og tilbyder Danmarks bedste og mest fleksible elbil ladestations løsninger, fra en af Europas førende producenter af ladesystemer.

Regeringens nye klimamål med forventede 775.000 el- og hybrid biler på vejene inden 2030, har sat skub i salget af EV markedet, og Ladestanderbekendgørelsen fra 2020, har ligeledes øget kravet til opsætning af ladestandere på parkeringspladser inden 2025, således at der snart skal foretages en investering i fremtiden.

Med en ladestander løsning vil I som ladestandejer have en komplet løsning, hvor vi står for driften af ladestanderen, betalingshåndtering og service, og I vil kunne sætte prisen på kW timer, således at I får en god indtjening og forretning ud af ladestanderen med tiden. Der er stor mangel på ladestandere i bybilledet, så den rette placering af ladestander, kan tjene sig selv hjem med tiden.

VI GIVER DEN RETTE RÅDGIVNING

Det kan være svært at finde den rette
løsning til netop jeres behov.
Med mange års erfaring både indenfor
installation og ladestationer - hjælper
vi gerne med den rigtige rådgivning.

VI INSTALLERER JERES LADESTANDERE

WK er en af landets førende teknikentreprenører og er trænet og godkendt til at udføre installation af ladestationer.

VI DRIFTER OG SERVICERER JERES LADESTANDERE

Alle ladestationer, som er tilkoblet ladeoperatørsystemet, kan benytte betalings-app til betaling med kreditkort.

Elbil ladestation løsninger

Elbil ladestation løsninger

Vi tilbyder ladestationer til opladning af elbiler for virksomheder, boligforeninger, kommuner og institutioner, der ønsker en professionel totalløsning fra installation og til drift – inkl. betalingsløsning som er åben for alle.

Læs mere

Betalingskort

Betalingskort

Hvis man indgår aftale med os,om at være ladeoperatør på ladestationen, så kan der benyttes en betalings app. som gratis kan downloades for både iPhone og Android mobiltelefoner.

Prisen pr. kWh er altid bestemt af ejeren af ladestationen og prisen vises i app'en når ladestationen er valgt.

Elbil ladestation løsninger

Der vil de kommende år ske en kraftig stigning i salget af elbiler, i takt med at bilproducenterne omstiller produktionen fra benzin- og diesel biler, til el- og hybrid, samt regeringens nye mål, om 775.000 El- og hybridbiler på gaden inden 2030
Denne udvikling betyder også at optankning skal foregå de steder hvor man naturligt parkerer, som f.eks. på arbejdspladsen, i garagen, ved indkøbsmuligheder eller parkeringspladser i tæt afstand til ens bolig.
Mange virksomheder, kommuner og boligforeninger har fokus på hvordan man gør det let for sine beboere, medarbejdere og gæster, at oplade deres kommende elbil, og skal ifølge Ladestanderbekendgørelsen installere landestationer inden 2025.
I fremtiden er det ikke kun et spørgsmål om man har parkeringspladser, men om parkeringspladsen er med ladestationer.