Full Services Provider

ExpoBusiness er total leverandør og konsulentvirksomhed, og har speciale inden for elbil ladestation løsninger samt projektledelse i event- og mødeindustrien samt foto-, video- og droneoptagelser.

Vi har mange års erfaring med rådgivning og salg af specillløsninger. Desuden har vi mere end 15 års erfaring med at arrangere events, fester, catering, møder, konferencer, messer og tilbyder samtidig gennemprøvede regisreringsløsninger samt gode aftaler med hoteller, lys og lyd leverandører samt busselskaber i ind- og udland. 

Vi tilbyder skrædersyende løsninger med faste priser, som garanterer et professionelt og gennemprøvet koncept, således at du kan koncentrere dig om dit ekspertområde.

Services:

Vi har en hel palette af services, som tilsammen fører til det perfekte resultat.

Vi har valgt at opdele vores services, således at du kan vælge frit imellem ydelserne, i forhold til din tid og budgetter.

Du kan ovenfor vælge den ydelse som du ønsker at læse om, og hvis det ikke lige står der, så kan du spørge os til råds, så finder vi nok en løsning for dig. 

Ladestandere bliver en stor del af fremtiden, så vær med fra starten.

Mødeindustrien er meget uoverskuelig, og derfor har vi valgt at være full service provider, således at vi kan være jeres samarbejdspartner og bindeled til arrangementet, således at du kan koncentrere dig om dine ekspertiseområder, og trygt overlade resten til os.

Vi tilbyder vores services i såvel indland som udland.