Konceptudvikling

ExpoBusiness har de sidste år været med til at konceptudvikle for flere betydende kunder.

www.flexcharge.dk forhandler Europas mest fleksible ladestation løsninger, som ExpoBusiness hjælper med at få udviklet og integreret i forskellige virksomheder og organisationer, med henblik på en grøn omstilling i Danmark. 

www.jensegrill.com producerer verdens eneste kul- og gaskombinationsgrill, og vi hjalp med at få opbygget et distributionsnet i udlandet, konceptudviklede grillkurser samt lokaleudlejning på Endrupgaard i Fredensborg, hvor grillen håndsamles.

Projektet har været meget omsiggribende, hvilket medførte mange arbejdsopgaver som: webudvikling, nyhedsmails, produktudvikling af accesories til grillen, manual-produktion, video og billedproduktion, brochure produktion, udstillng og expo opbygning samt deltagelse, event afvikling, demoer og præsentationer, grilludlejning, TV product placement samt mange andre opgaver.

 

www.kodbilen.dk er som navnet antyder, kødbiler som stiller op på offentlige pladser, og sælger Danmarks lækreste økologiske kød. Ud over bilerne råder de over en stand i Torvehallerne (København), samt en butik og online webshop.

www.kødbilen.dk har kæmpe succes, og ExpoBusiness hjælper i øjeblikket med at udvikle nye accessories til kødet, således at kunderne i købssituationen kan tilkøbe associerede tillægsprodukter. Processen er utrolig spændende og vil uden tvivl blive en stor succes for Kødbilen.