Om os

Vi er fire samarbejdspartnere, som tilsammen har den fornødne ekspertise for at garantere et professionelt og gennemarbejdet resultat. Vi har tilsammen rigtig mange succeser på samvittigheden, har arbejdet sammen i mange år, og har det super sjovt når vi arbejder sammen om projekter.

Menneskerne bag

Peter Hauge Johansen

Peter ejer ExpoBusiness, og har været i event branchen i mere end 15 år, og har stor erfaring med at organisere og gennemføre alt fra events, firmafester, produktlanceringer, messer, konferencer, møder og meget mere.

Peter vandt med ExpoBusiness licitationssagen at afvikle det Danske EU-formandskab 2012, hvilket blev en stor succes. 

Peter er desuden en meget aktiv gastronom, og bruger meget tid med verdens bedste kul- og gaskombinationsgrill - JensenGrill, hvor han er med til at promovere grillen samt laver grillkurser. Desuden arrangerer han i samarbejde med Brygmester Annemarie Hartvig Jensen specialarrangementer og øl&mad kurser i firmaet HaugeHartvig.

Peter har ligeledes som speciale produktion af foto-, video- og drone optagelser.

Jakob Van Toornburg

Jakob har været i event og festbranchen i mere end 15 år, og var med til at starte Jazzhouse, startede Tisvilde Bistro og har de sidste 12 år bl.a.ejet Juleshow som et årligt tilbagevendende succesarrangement.

Jakob er nytænkeren og kommer med de gode kreative ideer, og kan næsten ikke holde op, når han først er gået i gang.

Jakob har netop erhverevet sig "Pladeværkstedet" på Refshaleøen, som et nyt venue på 300 m².

Jakob ejer desuden firmaet culturebusiness so involverer mennesker. Det kan være i en event, et produkt eller en strategi. De producerer oplevelser, film og musik ud fra ambitionen om at målgruppen opnår medejerskab.

Henrik von Kruszynski

Henrik har siden sin studietid været igang med projekter, og har gennem årene bl.a. startet Café Krut's Karport, Café den Blå Hund, Zoo-bar, Jazz-house, Jazzhus Slukefter og været en ejerdel af Juleshow som logistik og projektleder i de sidste 12 år.

Henrik har det gyldne overblik på logistikdelen og sørger for at budgetterne bliver overholdt til punkt og prikke. 

Henrik bruger meget af sin fritid på at lave "fitness" og er en glad amatør pianist i et jazz-band.

Annemarie Hartvig Jensen

Annemarie er uddannet farmaceut, men læste efter mange år hos Novo Nordisk videre til brygmester. Annemarie har startet ØlKlubforKvinder, som skal lære kvinder at sætte pris på øl, og udvikler ligeledes i samarbejde med nogle af byens bedste restauranter, specialøl, cider og mjød. Desuden laver Annemarie rigtig mange ølarrangementer via ølklubben samt øl&mad arrangementer i www.haugehartvig.dk

Annemarie står for konceptudvikling og projektledelse af arrangementer.